Home  /   Your Stories  /   Nabil’s Story

Vendor: Cisco Exam Code: 200-125 Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 A network administrator needs to configure a serial link between the main office and a remote location. The router at the remote office is a non-Cisco 200-125 dumps router. How should the network administrator configure the serial interface of the main office router to make the connection? A. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# no shut B. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation ppp Main(config-if)# no shut C. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation frame-relay Main(config-if)# authentication chap Main(config-if)# no shut D. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)#encapsulation ietf Main(config-if)# no shut Correct Answer: B

QUESTION 2 Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built- in security mechanisms? A. HDLC B. PPP C. X.25 D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 3 Refer to the exhibit. The two connected ports cissp dumps on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.)A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. D. Ensure the switch has power. E. Reboot all of the devices. F. Reseat all cables. Correct Answer: BDF

QUESTION 4 A network administrator is troubleshooting the OSPF 100-105 dumps configuration of routers R1 and R2. The routers cannot establish an adjacency relationship on their common Ethernet link. The graphic shows the output of the show ip ospf interface e0 command for routers R1 and R2. Based on the information in the graphic, what is the cause of this problem? A. The OSPF area is not configured properly. B. The priority on R1 should be set higher. C. The cost on R1 should be set higher. D. The hello and dead timers are not configured properly. E. A backup designated router needs to be added to the network. F. The OSPF process ID numbers must match. Correct Answer: D

QUESTION 5 Standard industrialized protocol of etherchannel? A. LACP B. PAGP C. PRP D. REP Correct Answer: A

210-260 dumps QUESTION 6 Two features of the extended ping command? (Choose two.) A. It can send a specific number of packet B. It can send packet from specified interface of IP address C. It can resolve the destination host nameD. It can ping multiple host at the same time Correct Answer: AB

QUESTION 7 What command is used to configure a switch as authoritative NTP server? A. ntp master 3 B. ntp peer IP C. ntp server IP D. ntp source IP Correct Answer: A

QUESTION 8 Two statements about syslog loging? A. Syslog logging is disabled by default B. Messages are stored in the internal memory of device C. Messages can be erased when device reboots D. Messages are stored external to the device E. other F. other Correct Answer: AD

QUESTION 9 How to enable vlans automatically across multiple switches? A. Configure VLAN B. Confiture NTP C. Configure each VLAN D. Configure VTP Correct Answer: D

QUESTION 10 Refer to the exhibit. A network administrator is configuring an EtherChannel 300-101 dumps between SW1 and SW2. The SW1 configuration isshown. What is the correct configuration for SW2? A. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk B. interface FastEthernet 0/1 channel-group 2 mode auto switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 2 mode auto switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk C. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode 640-911 dumps desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk D. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk Correct Answer: C

300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533

My name is Nabil Rahman, age 20 from Bangladesh, and I have been suffering from Arteriovenous Malformation (AVM) in my right mandible, cheek bone and surrounding soft tissue. When I was 8 years old, I started having regular bleeds from my right gum area and the right side of my face started to feel warmer than the other side, I also noticed that I could hear a murmuring sound. A reddish coloured birthmark appeared on my right cheek that tended to get worse during physical activity.

I underwent surgery in Singapore in June 2001, in the KK Women’s and Children’s Hospital under the guidance of M.VT Joseph, Pediatric Surgeon who removed the AVM in the parotid gland with a total parotidectomy and a submandibular gland excision due to bleeding. After the surgery, swelling occured which had not been there before the surgery. After that there was no bleeding. I went to Singapore again in 2002 because of the persistant swelling, but the doctor told me to wait and have surgery later on. After this visit I didn’t have any further treatment. My doctor went to London, so my treatment was further delayed. In October 2008 I went back to Singapore as my condition was getting worse. I went to Mount Elizabeth and met Dr C. Sivathasan, Vascular Surgeon. He told me thatfurther surgery would not be possible as I would bleed to death, so sent me to a radiologist. The radiologist said he couldn’t do it so referred me to Dr. Sirintara Pong Pech, Interventional Radiologist in Bumrungrad Hospital, a specialist in such treatments. I went to Bangkok in November 2008. She performed 3 embolizations back to back, each with a month gap, each including a direct puncture to the right mandible with glue. My AVM was 95% obliterated.

After surgeory I was very concerned about my looks, so I had partial plastic surgery under the guidance of my radiologist, under a plastic surgeon in Ramathibodi Hospital, Bangkok in July 2011. The surgery did not help at all, the bone expanded to the same size as it was. The doctor used Aethoxysklerol (1% 2 ml) injections twice in the soft tissue region, however this did not improve my condition. 6 months later, I had mucus in my right gum area which was creating problem along with the swelling. The radiologist in Bangkok explained that the previous doctor may have drilled the outer cortex of the bone, where the glue that was placed nicely in the bone marrow, which meant the glue may have been displaced, creating all kinds of problem such as burning and sharp-shooting pain, swelling and irritation. I came to Singapore on 26th May 2012 for a consultation and further treatment. They told me that they could no longer help me as it was beyond their specialism.

In January 2013, I visited Dr. Suen James, Department of Otolaryngology – Head & Neck Surgery in UAMS, Little Rock, AR 72205-1799, USA. Dr. Suen James told me they have a special center in the US for all types of Vascular Anomalies and that he specialised in treating complicated AVMs. He exclaimed “From your description, I think you have some dead bone in your jaw caused by the glue previously injected, which can happen with anything we use. He recommend treating that with antibiotics and prescribed me with Doxycycline 100 mg, 3 times daily by mouth. He warned that the antibiotics may have an effect on the AVM.” He also said that if I tolerated it, I would have to take it for a year or longer. Also it would be worth trying a drug called Propranolol which slows down the heart rate and decreases blood pressure and which slows the flow of blood through the AVM, so he gave me 40 mg, to take twice daily by mouth. The side effects could be slowing my heart too much. He told me that if my pulse (heart beat) went over 60 per minute, I should be OK.

At the moment, I am currently on these drugs and on my way to visit him, hoping that we will find a solution. I really hope one day I can scream and say ‘Yeah I am AVM free’. That would be the best day of my life. I would cherish that moment forever.

Best regards,
Nabil Rahman

medicaid fraud attorney . underground dog fence . visit blog